aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟλοκλήρωσε τα ιατρικά στην Άστον Βίλα ο Κοουτίνιο

Ολοκλήρωσε τα ιατρικά στην Άστον Βίλα ο Κοουτίνιο

Θέμα χρόνου είναι πια η ενσωμάτωση του Φιλίπε Κοουτίνιο στην Άστον Βίλα, καθώς όπως ενημέρωσαν οι «χωριάτες» ο παίκτης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο Βραζιλιάνος είναι πλέον στη Γαλλία και περιμένει να εκδοθεί η άδεια εργασίας του στο Νησί και να ενταχθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.
Για την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Στίβεν Τζέραρντ, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Λίβερπουλ.

«Ο Κοουτίνιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία οριστικοποίησης των εγγράφων του και ανυπομονούμε να τον φέρουμε στο προπονητικό γήπεδο με την ομάδα την Τετάρτη.

Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα άκρως εντυπωσιακό βιογραφικό γεμάτο με πολλές διακρίσεις. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που καταφέραμε να τον φέρουμε μαζί του και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του.
Είναι ένας παίκτης με τον οποίο μου άρεσε να παίζω στο παρελθόν και ξέρω ότι η υπόλοιπη ομάδα εδώ στην Άστον Βίλα θα επωφεληθεί από την ποιότητα και την εμπειρία του. Η παρουσία του θα είναι ανεκτίμητη λόγω των τραυματισμών και το Κόπα Άφρικα που μείωσε τις επιθετικές μας επιλογές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ