aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΟι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Μέσι

Οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να ανακοινώνουν την αποχώρηση του μέχρι πρότινος αρχηγού τους!

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αναρωτιέται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αργεντινού, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε άλλη ομάδα ως επαγγελματίας πλην της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την Novibet, που έχει βγάλει αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Μέσι, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί με απόδοση 1.80. Ακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα με 4.50, ενώ στο 6.00 δίνεται το ενδεχόμενο ο Αργεντινός να υπογράψει ξανά στην Μπαρτσελόνα.

Ακολουθούν πολύ πιο πίσω η Ίντερ Μαιάμι του MLS με 11.00, η Ίντερ Μιλάνου με 13.00 και η Νιούελς Ολντ Μπόις με 15.00. Ακόμα πιο πίσω σε απόδοση 31.00 δίνεται το ενδεχόμενο να υπογράψει στην Μπάγερν, ενώ σε ίδια απόδοση προσφέρεται να παίξει στην Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τα τρία αουτσάιντερ είναι οι αγγλικές Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (36.00), Λίβερπουλ (41.00) και Τσέλσι (46.00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ