aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΟι 10 πιο… σατανικοί ποδοσφαιριστές όλων των εποχών (video)

Οι 10 πιο… σατανικοί ποδοσφαιριστές όλων των εποχών (video)

Το Football Daily, με αφορμή το Halloween, δημοσίευσε ένα βίντεο με τους 10 πιο σατανικούς ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τα κορυφαία πρωταθλήματα και άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, όχι για το ταλέντο τους, αλλά για τα γεμάτα κακία μαρκαρίσματά τους.

Ο Μάρκο Ματεράτσι έχει δικαιωματικά το όνομά του στη λίστα, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που προκάλεσε με τα μαρκαρίσματά και τις εκφράσεις του. Συνολικά τιμωρήθηκε 14 φορές με κόκκινη κάρτα, οι 5 απευθείας! Έμεινε στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων για την αψυχολόγητη κουτουλιά που δέχθηκε στο στήθος από τον Ζιντάν στον τελικό του 2006.

O Πάμπλο Αλφάρο ήταν από τα πιο κακά παιδιά της Λα Λιγκα. Έπαιξε σε όλα τα μεγάλα κλαμπ της Ισπανίας και έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία του Ισπανικού πρωταθλήματος. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Σεβίλη είχε λάβει 18(!) απευθείας κόκκινες κάρτες στο σύνολο 24!

Στην ίδια μοίρα φυσικά και ο 36χρονος πλέον Πέπε. Ο Πορτογάλος, που έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων 3 Τσαμπιονς Λιγκ, έχει δεχθεί 11 κόκκινες κάρτες στην καριέρα του, αριθμός που φαντάζει πολύ μικρός μπροστά στον πανικό που έχει προκαλέσει στους αγωνιστικούς χώρους. Πιο πρόσφατο δείγμα ανάρμοστης συμπεριφοράς του, η κουτουλιά στον Τόμας Μίλερ στο 4-0 της Γερμανίας επί της Πορτογαλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του ’14, με τον Γερμανό να ‘χει σκοράρει ήδη 3 τέρματα.

Δείτε το βίντεο και μάθετε τους υπόλοιπους παίκτες που συμπληρώνουν τη λίστα του Football Daily.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ