aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ο Βαϊνάλντουμ θέλει να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ και η Άρσεναλ καραδοκεί

Ο Βαϊνάλντουμ θέλει να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ και η Άρσεναλ καραδοκεί

Μόλις το καλοκαίρι ο Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ αποχώρησε ως ελεύθερος μετά από μία πενταετία από τη Λίβερπουλ για να ενταχθεί στο υπερ-ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο λίγους μήνες αργότερα, ο Ολλανδός χαφ δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα του γαλλικού συλλόγου και έχει εκφράσει ήδη τη δυσαρέσκειά του για το χρόνο συμμετοχής.

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα χαρούμενος γιατί η κατάσταση δεν είναι αυτή που ήθελα. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να μάθω να ζω με αυτό», είχε αναφέρει μερικές εβδομάδες νωρίτερα, βάζοντας μπρος στα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στην Αγγλία.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports, ο 31χρονος μέσος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο, με την Άρσεναλ να είναι η ομάδα που φαίνεται πως βρίσκεται πιο κοντά. Όλα αυτά, μόνο σε περίπτωση που ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο επιτρέψει στο «Τζίνι» να αποχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ