aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Ροναλντίνιο αμείβεται με 70 ευρώ ανά παιχνίδι

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα και της Βραζιλίας Ροναλντίνιο επέστρεψε στο ποδόσφαιρο για χάρη του πρωταθλήματος Kings League του Ζεράρ Πικέ… με τον 42χρονο να ντεμπουτάρει στα τέλη Φλεβάρη και να δηλώνει χιουμοριστικά: «Δεν θέλω να τρέξω. Αφήστε τους άλλους να τρέξουν!».

Ο Βραζιλιάνος σταρ, που αγωνίστηκε σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν μεταξύ άλλων, είναι τώρα ένας από τους παίκτες της Porcinos FC, της ομάδας της Kings League της οποίας προεδρεύει ο Ibai Llanos (Ισπανός internet celebrity). Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του «Business Insider», ο μισθός του πρώην παίκτη δεν είναι τόσο λαμπερός όσο θα περίμενε κανείς, το αντίθετο. Ο «Ρόνι» λαμβάνει συνολικά 70 ευρώ ανά παιχνίδι.

Φυσικά η Kosmos -η εταιρεία του Ζεράρ Πικέ- τον πληρώνει από 10.000 έως 15.000 ευρώ κατά την παραμονή του στη Kings League. Το Kings League έχει φέρει επανάσταση στον κόσμο του ποδοσφαίρου με τη δέσμευσή του στο streaming, τους influencers και τους ειδικούς κανόνες. Το ντεμπούτο του Ροναλντίνιο στον διαγωνισμό είχε απόλυτη επιτυχία, σε σημείο που το ντεμπούτο του το είδαν περισσότεροι από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ