aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟ πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας στηρίζει τον Μαντσίνι

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας στηρίζει τον Μαντσίνι

Με την εθνική Ιταλίας να μην θυμίζει κάτι από την ομάδα που κατέκτησε το Euro 2020 ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας φρόντισε να βάλει.. φρένο σε όλους όσοι κάνουν σκέψεις για το ενδεχόμενο αλλαγής στην τεχνική ηγεσία της.

«Ας μην περάσει την κόκκινη γραμμή και ας θυμηθούμε τον καλό εαυτό μας. Αν είμαστε εντάξει, τότε δεν βλέπω να μένουμε εκτός. Ο Μαντσίνι με ρώτησε στο αεροπλάνο πως είμαι και του απάντησα ότι είμαι καλά. Έχω ζήσει πολλά χρόνια το ποδόσφαιρο και ξέρω πως πρέπει να σκέφτομαι καθαρά για αυτή την σπουδαία ομάδα», ανέφερε ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα και συνέχισε:

«Είμαστε κανονική ομάδα, που πετύχαμε κάτι το μοναδικό. Κάποιες φορές τα πήγαμε καλά, άλλες όχι τόσο και σε δύο παιχνίδια-κλειδιά είχαμε κακές επιλογές. Πληρώσαμε αυτό το τίμημα, αλλά παραμένουμε συγκρατημένοι. Θέλω να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ξέρω όμως πως τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα. Ο Μαντσίνι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για εμάς» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο ίδιος», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ