aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ο Ποτσετίνο πλησιάζει στην Γιουνάιτεντ και ο Ζιντάν στην Παρί!

Ο Ποτσετίνο πλησιάζει στην Γιουνάιτεντ και ο Ζιντάν στην Παρί!

Μετά το τέλος του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου ξεκίνησαν την αναζήτηση για την αντικατάστασή του. Όλα έδειχναν ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πορεύονταν μέχρι το τέλος της σεζόν, με υπηρεσιακό προπονητή τον Μάικλ Κάρικ, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Κι αυτό διότι η διοίκηση της Γιουνάιτεντ αναμένεται να χτυπήσει άμεσα την πόρτα της Παρί Σεν Ζερμέν, για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν είναι ευτυχισμένος στην Παρί και είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα, και το μόνο που μένει είναι να φτάσει στα γραφεία των Παριζιάνων, η επίσημη πρόταση από πλευράς Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει μάλιστα το «TalkSport», η Παρί είναι θετική στο ενδεχόμενο της αποχώρησης του, αρκεί οι «κόκκινοι διάβολοι» να καταβάλουν αποζημίωση των 10 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου ο Ποτσετίνο να μείνει ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Ο 49χρονος Αργεντινός θα βρίσκεται στην Αγγλία, ενόψει της αναμέτρησης της Παρί με την Μάντσεστερ Σίτι για Champions League την Τετάρτη (24/11, 22:00) και δεν αποκλείεται μάλιστα να συναντηθεί με ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ