aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΟ Ποτσετίνο είδε από κοντά το Αγγλία - Γερμανία και οι φήμες φούντωσαν!

Ο Ποτσετίνο είδε από κοντά το Αγγλία – Γερμανία και οι φήμες φούντωσαν!

Η επιλογή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να δει από κοντά το παιχνίδι της Αγγλίας με τη Γερμανία χωρίς να έχει προσκληθεί από κάποιον είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσουν οι φήμες περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των Λιονταριών.

Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν στο Γουέμπλεϊ στο χθεσινό ματς χωρίς να έχει κάποιον λόγο, όπως επισημαίνεται από αγγλικές ιστοσελίδες, με κάποιες από αυτές να υποθέτουν ότι η παρουσία του στο γήπεδο ίσως να έχει σχέση με την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Στην Αγγλία αναφέρουν ότι ο Σάουθγκεϊτ θα παραμείνει στον πάγκο της Αγγλίας μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά μετά εκτιμούν ότι η πιο πιθανή εξέλιξη είναι η αποχώρηση του από την ομάδα.

Σε αυτή την περίπτωση οι αγγλικές ιστοσελίδες τονίζουν ότι το όνομα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα είναι ένα από αυτά που θα πέσουν στο… τραπέζι για τους υποψήφιους αντικαταστάτες.

Θυμίζουμε ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι και από τότε έχει μείνει εκτός πάγκων. Τις προηγούμενες ημέρες είχε βρεθεί και σε άλλα γήπεδα στην Αγγλία για να δει από κοντά ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ