aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Μόντσι απέρριψε τον Κβαρατσχέλια στη Σεβίλλη πριν ο Γεωργιανός πάει στη Νάπολι

Ο Μόντσι απέρριψε τον Κβαρατσχέλια στη Σεβίλλη πριν ο Γεωργιανός πάει στη Νάπολι

Σε φιάσκο κατέληξε το «κόλπο γκρόσο» που ετοίμαζε ο Μόντσι στη Σεβίλλη!

Ο Ισπανός μάνατζερ και τεχνικός διευθυντής των Ανδαλουσιάνων, σύμφωνα με τον ατζέντη του σταρ της Νάπολι, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, είχε τη μεγάλη ευκαιρία να φέρει στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» τον Γεωργιανό και μάλιστα με το μισό κόστος από αυτό που τον απέκτησαν οι «παρτενοπέι».

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Πάμπλο Θέιχας στην εκπομπή, της ισπανικής τηλεόρασης, του γνωστού δημοσιογράφου Πέδρο Παράχο, οι δύο πλευρές βρέθηκαν πολύ κοντά στη συμφωνία, όμως η τιμή του σημερινού Κβαραντόνα κρίθηκε ως απαγορευτική από τον Μόντσι!

Θυμίζουμε ότι ο Κβαρατσχέλια αποκτήθηκε από την Νάπολι το περασμένο καλοκαίρι έναντι 11,5 εκατ. ευρώ οδηγώντας την ολοταχώς στην κατάκτηση του Scudetto, με τα 14 γκολ και τις 16 του ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ