aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟ Μέσι ξεπέρασε τον Πελέ κι έγινε ο 3ος σκόρερ όλων των εποχών

Ο Μέσι ξεπέρασε τον Πελέ κι έγινε ο 3ος σκόρερ όλων των εποχών

Το ματς κόντρα στη Μπριζ δεν είχε βαθμολογικό διακύβευμα. Εξελίχθηκε, όμως, σε ξέσπασμα για την Παρί Σεν Ζερμέν και σε μια άκρως ιστορική βραδιά για τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός θρύλος συμπλήρωσε άλλο ένα σπουδαίο ορόσημο, παίρνοντας θέση στο βάθρο των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών!

Αφού πέτυχε το 3-0 με γκολ-σήμα κατατεθέν και ισοφάρισε τον Πελέ στα 757 γκολ, ο Λέο κέρδισε πέναλτι στο 76΄ και το εκτέλεσε εύστοχα, προσπερνώντας έτσι μια για πάντα τον Βραζιλιάνο Βασιλιά, στο Νο3 της all-time κατάταξης.

Πλέον, με Νο758 γκολ απέχει ένα μόνο μακριά από τον Τσεχοσλοβάκο, Γιόσεφ Μπίτσαν, τον οποίο είχε αφήσει πίσω του στις αρχές του 2021 ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παραμένει φυσικά το ενεργό Νο1, μετράει 801 επίσημα γκολ και… συνεχίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ