aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΟ Μέσι ξεπέρασε τα 100 γκολ με την Αργεντινή, κάνοντας χατ-τρικ (vids)

Ο Μέσι ξεπέρασε τα 100 γκολ με την Αργεντινή, κάνοντας χατ-τρικ (vids)

Αφού έφτασε τα 800 γκολ στην καριέρα του εναντίον του Παναμά, ο Λιονέλ Μέσι έλαμψε και πάλι με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής, αυτή τη φορά εναντίον της Κουρασάο στο στάδιο «Madre de Ciudades» στο Σαντιάγο ντελ Εστέρο. Ο «Pulga» σημείωσε χατ-τρικ στη νίκη με 7-0 και ξεπέρασε τα 100 τέρματα με τη φανέλα της «Αλμπισελέστε»!

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας κόσμου άνοιξε το σκορ στο διεθνές φιλικό απέναντι στην ομάδα της Καραϊβικής στο 20ό λεπτό με δεξί σουτ από το σημείο του πέναλτι και έφτασε το ορόσημο των 100. Πρόσθεσε το 101ο με ένα πλασέ μέσα απ’ την περιοχή, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Νίκο Γκονζάλες και το 102ο μετά από μια εύκολη κούρσα.

Η Αργεντινή προηγούνταν με 5-0 του Κουρασάο στο ημίχρονο, με τους Γκονζάλες και Έντσο Φερνάντες να βάζουν επίσης τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ. Ο Άνχελ Ντι Μαρία και ο Μοντιέλ διεύρυναν το προβάδισμα της Αργεντινής στο δεύτερο ημίχρονο, σημειώνοντας τα δικά τους τέρματα στο 78ο και 87ο λεπτό αντίστοιχα.

Ο αρχηγός της Αργεντινής υπολείπεται μόνο δύο θέσεις στη λίστα με τα περισσότερα διεθνή γκολ: ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο με 122 και ο Ιρανός Αλί Νταέι, με 109 βρίσκονται στην πρώτη και τη δεύτερη θέση της λίστας.

Ο Λίο είναι ο πρώτος Νοτιοαμερικανός παίκτης που φτάνει τα 100 γκολ (σε επίπεδο ανδρών) και δεύτερος συνολικά πίσω από τη Βραζιλιάνα Μάρτα, η οποία έχει 109 με τη χώρα της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ