aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Μέσι ρίχνει... άκυρο στην Παρί και ονειρεύεται την επιστροφή στην Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι ρίχνει… άκυρο στην Παρί και ονειρεύεται την επιστροφή στην Μπαρτσελόνα

Δυο χρόνια φαίνεται πως ήταν πολλά και… δυσβάσταχτα μακριά από την αγαπημένη του Βαρκελώνη. Το δικό του σπίτι, το «βασίλειο» που έμελλε να μεγαλουργήσει για σχεδόν ολόκληρη την καριέρα του.

Και παρά τις προσπάθειες της Παρί Σεν Ζερμέν να τον κρατήσει με νέο συμβόλαιο στο Παρίσι, ο Λιονέλ Μέσι πλέον σκέφτεται όλο και περισσότερο την επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το έγκυρο «Foot Mercato», ο Αργεντινός προτιμάει να αγωνίζεται ξανά με τα χρώματα των Καταλανών τη νέα σεζόν κι έχει σκοπό να γυρίσει στη La Liga με την πρώτη ευκαιρία.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Μπάρτσα,Τζοάν Λαπόρτα, φέρεται να έχει μιλήσει ήδη με τον πατέρα του 35χρονου, Χόρχε Μέσι, για να προετοιμάσει το έδαφος της πολύκροτης επιστροφής, τη στιγμή που ο Αργεντινός έχει συχνές επαφές όλο αυτό το διάστημα και με τον Τσάβι.

Ακόμα ωστόσο και με τη διάθεση για επανένωση να αυξάνεται κι από τις δυο πλευρές, τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τη Μπαρτσελόνα εξακολουθούν να στέκονται ως μεγάλο εμπόδιο για την κορύφωση των συζητήσεων.

Σαν μοναδική λύση τη δεδομένη στιγμή φαντάζει η πώληση μεγάλων και ακριβών περιουσιακών στοιχείων από πλευράς Καταλανών, οι οποίοι οφείλουν να ελαφρύνουν ακόμα περισσότερο το μισθολογικό της φορτίο αν θέλουν να φέρουν ξανά πίσω τον Αργεντινό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ