aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΟ Λιονέλ Μέσι έφτασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Χιλή για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Copa America. Το σκορ άνοιξε ο Λιονέλ Μέσι στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης με μία τρομερή εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ρομέρο.

Ο Αργεντίνος σταρ με αυτό το γκολ έφτασε τα 57 στην καριέρα του με απευθείας εκτέλεση φάουλ και η κόντρα του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σε αυτόν τον τομέα μαίνεται. Σύμφωνα με την Opta, ο Πορτογάλος έχει πετύχει επίσης 57 γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, επομένως οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές μοιράζονται την πρώτη θέση σε αυτό το στατιστικό.

Βέβαια, υπάρχει αρκετή συζήτηση γύρω απ’ το θέμα, καθώς αρκετά διεθνή ΜΜΕ διαφωνούν με την στατιστική της Opta υποστηρίζοντας πως ο Ρονάλντο έχει πετύχει 56 γκολ με εκτέλεση φάουλ, επομένως ο Μέσι κατάφερε να τον περάσει και έτσι είναι ο ενεργός ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ στον κόσμο με αυτόν τον τρόπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ