aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΟ Γιάννου θα υποδεχθεί την Εθνική στην Αυστραλία

Ο Γιάννου θα υποδεχθεί την Εθνική στην Αυστραλία

Ο Απόστολος Γιάννου που αποδέχθηκε την πρόταση της εθνικής Αυστραλίας και φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο των Socceroos, είναι στις επιλογές του Άγγελοθ Ποστέκογλου για τα φιλικά παιχνίδια με την εθνική Ελλάδας, στο Σίδνεϊ στις 4 Ιουνίου και στη Μελβούρνη τρεις ημέρες αργότερα.

«Οι αγώνες ενάντια στην Ελλάδα, εκθέτουν τους παίκτες μας σε ένα υψηλό επίπεδο της διεθνούς ποδοσφαίρου. Ο ανταγωνισμός και η ένταση αυτών των αγώνων θα μας δώσει σίγουρα αυτό και θα μας βοηθήσει για μία σωστή προετοιμασία για τον επόμενο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών» ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αυστραλίας.

Η αποστολή: Μαρκ Μπιριγκίτι, Νέιθαν Μπερνς, Τιμ Κέιχιλ ,Ανταμ Φεντερίτσι, Τζέισον Γκέρια, Αλεξ Γκέρσμπαχ, Απόστολος Γιάννου, Κρις Οικονομίδης, Τζάκσον Ιρβάιν, Μιλ Τζέντινακ, Ρόμπι Κρουζ, Μάθιου Λέκι,Τζέιμι ΜακΛάρεν, Ράιαν ΜακΓκόουαν, Μαρκ Μίλιγκαν, Ααρον Μούι, Τζων Ρόγκιτς, Μάθιου Ράιαν, Τρεν Σενσμπαρι, Μπραντ Σμιθ, Μάθιου Σπιράνοβιτς, Μπέλει Ράιτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ