aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Γιακουμάκης έχει όσα γκολ έχει και ο Μπαπέ και είναι ένατος σκόρερ στην Ευρώπη

Ο Γιακουμάκης έχει όσα γκολ έχει και ο Μπαπέ και είναι ένατος σκόρερ στην Ευρώπη

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ζει το δικό του… όνειρο, όντας ο πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος με 12 γκολ σε 15 συμμετοχές.

Την καλύτερη του ποδοσφαιρική περίοδο διανύει ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ, Γιώργος Γιακουμάκης ο οποίος πρόσφατα στο ντέρμπι με την Βίλεμ, σκόραρε δύο τέρματα και η Φένλο πήρε τη νίκη χάρη σε αυτόν.

Ο 26χρονος φορ, έχει κλέψει την παράσταση στο ολλανδικό πρωτάθλημα, μετρώντας 12 γκολ σε 15 συμμετοχές και πλέον δίνει τη δική του μάχη για την ανάδειξη του κορυφαίου σκόρερ στην «γηραιά ήπειρο».

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει πετύχει περισσότερα γκολ από τον Λουκάκου της Ιντερ, αλλά έχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων με τον μεγάλο αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ. Οπως επίσης και ο Χάαλαντ της Ντόρτμουντ έχει 12 γκολ αλλά τα έχει πετύχει σε 10 ματς.

Στόχος του Γιακουμάκη, να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και στα προσεχή παιχνίδια, προκειμένου να ξεπεράσει τους Μοχάμεντ Σαλάχ, Τομά Ανρί αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που βρίσκονται μπροστά του στην κατάταξη.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος έχει σκοράρει 20 φορές σε 14 παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ