aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ο Μπέκαμ έχει ήδη προσεγγίσει τον Μέσι για να τον φέρει στο Μαϊάμι μετά την...

Ο Μπέκαμ έχει ήδη προσεγγίσει τον Μέσι για να τον φέρει στο Μαϊάμι μετά την Παρί

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να μην έχει προλάβει καν να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει το… ψηστήρι για να φέρει τον Αργεντινό στην Ίντερ Μαϊάμι στο μέλλον.

Ο Άγγλος θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης ηγείται του νεοσύστατου αμερικανικού συλλόγου, που μετέχει στο MLS, και έχει καταφέρει να αποκτήσει μέχρι τώρα παίκτες όπως ο Ματουιντί, ο Ιγκουαΐν, ο Σόουκρος και ο Ουζόα, με τον Μέσι να αποτελεί τον επόμενο μεγάλο στόχο, αφού ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους το 2023 (υπάρχει βέβαια και οψιόν για το 2024)

Ο συνεργάτης του «Μπεκς», Ζόρζε Μας, δήλωσε σε Μέσο της πόλης της Φλόριδα ότι «με τον Ντέιβιντ εργαζόμαστε σκληρά και φιλοδοξούμε πως κάποτε θα φέρουμε εδώ τους καλύτερους. Ο Μέσι είναι πιθανότατα ο κορυφαίος της γενιάς του».

Παράλληλα, το γεγονός ότι ο Μέσι έχει στην κατοχή του πολυτελή διαμερίσματα στο Μαϊάμι, επιτρέπει στους ανθρώπους της Ίντερ να αισιοδοξούν ακόμη περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ