aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Ο Μπαπέ λέει όχι στην πρόταση της Παρί και θέλει Ρεάλ»

«Ο Μπαπέ λέει όχι στην πρόταση της Παρί και θέλει Ρεάλ»

Η «Marca» αναλύει το θέμα του Κιλιάν Μπαπέ αναφέροντας πως ο Γάλλος άσος είπε όχι σε πρόταση της Παρί για νέο συμβόλαιο έξι ετών, με απολαβές ίδιες με αυτές του Νεϊμάρ. Απλά σήμερα ο Μπαπέ για το πει και ο ίδιος στον πρόεδρο της ομάδας και ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσει την θέση του για την παραμονή του, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως θέλει να παίξει στην Ρεάλ.

Ένα στοιχείο επίσης σημαντικό στην υπόθεση είναι η πίεση που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Μπαπέ από την Παρί, με αποτέλεσμα οι σχέσεις των δύο πλευρών να μην είναι στο καλύτερο σημείο. Σε αυτό δεν βοήθησαν φυσικά και οι αποδοκιμασίες των οπαδών της γαλλικής ομάδας προς τον πρόσωπο του νεαρού άσου στον αγώνα με το Στρασβούργο για την Ligue 1.

Η Παρί μέχρι πρόσφατα δεν σκέφτονταν την πώληση Μπαπέ αλλά η μεταγραφή του Μέσι αλλάζει τα δεδομένα, αφού η ομάδα του Παρισιού πρέπει να βρει έσοδα μέσω πωλήσεων παικτών. Και πλέον η πώληση Μπαπέ στην Ρεάλ δείχνει να είναι μία καλύτερη επιλογή σε σχέση με την παραμονή του για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και της αποχώρησης του ως ελεύθερος.

Ένα σημαντικό στοιχείο επίσης πως το κλίμα δεν είναι καλό για τον Μπαπέ, ακόμα και με τους συμπαίκτες του είναι η απουσία του από το πάρτι γενεθλίων του Άντερ Ερέρα, όπως αναφέρει η «Mundo». Ο Ισπανός άσος είχε τα γενέθλια του και οι συμπαίκτες του οργάνωσαν ένα πάρτι στο οποίο έδωσε το παρών ο Λιονέλ Μέσι, ο Σέρχιο Ράμος και ο Νεϊμάρ. Όχι όμως και ο Κιλιάν Μπαπέ.

Στην Ισπανία θεωρούν σχεδόν δεδομένη την αποχώρηση Μπαπέ, με την Ρεάλ να είναι έτοιμη να προσφέρει ακόμα και 150 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ