aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά Νέα«Ντου» οπαδών της Φέγενορντ σε εστιατόριο που βρισκόταν ο πρόεδρος της Ουνιόν Βερολίνου (pics &...

«Ντου» οπαδών της Φέγενορντ σε εστιατόριο που βρισκόταν ο πρόεδρος της Ουνιόν Βερολίνου (pics & vid)

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ουνιόν Βερολίνου και άλλα στελέχη του γερμανικού συλλόγου δέχθηκαν επίθεση από χούλιγκανς σε εστιατόριο του Ρότερνταμ, όπου δειπνούσαν χθες το βράδυ. Το συμβάν έλαβε χώρα μία ημέρα πριν την αναμέτρηση της Φέγενορντ με την Ουνιόν για το Europa Conference League και είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι μία γυναίκα, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να απαιτηθεί νοσηλεία.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεκάδες άτομα επιτέθηκαν στη γερμανική αποστολή, χρησιμοποιώντας καρέκλες και μπουκάλια. Ένας 25χρονος κάτοικος του Ρότερνταμ συνελήφθη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιες κατηγορίες του απαγγέλθηκαν.

Ολλανδικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι, μεταξύ των περίπου 25 στελεχών που δέχθηκαν την απρόκλητη επίθεση, ήταν και ο πρόεδρος της Ουνιόν, Ντιρκ Τσίνγκλερ.

Η Φέγενορντ καταδίκασε απερίφραστα το επεισόδιο και ζήτησε συγγνώμη από την γερμανική αποστολή, τονίζοντας ότι οι δράστες πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ