aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΝτόρτμουντ: Υιοθέτησε 3 καμηλοπαρδάλεις για να συσφίξει τις σχέσεις με τους οπαδούς της

Ντόρτμουντ: Υιοθέτησε 3 καμηλοπαρδάλεις για να συσφίξει τις σχέσεις με τους οπαδούς της

Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η Μπορούσια Ντόρτμουντ που αποφάσισε να υιοθετήσει 3 καμηλοπαρδάλεις προκειμένου να συσφίξει τις σχέσεις με τους οπαδούς της!

Πιο συγκεκριμένα, η BVB, υιοθέτησε τις τρεις καμηλοπαρδάλεις που φέρουν τα ονόματα, Ζίκομο, Μπέντα και Μαολί και το έκανε αυτό προκειμένου να δώσει το κίνητρο στους φιλάθλους της, να επισκεφθούν τον ζωολογικό κήπο του Ντόρτμουντ που είναι ο μεγαλύτερος στη Βεστφαλία και ένας από τους μεγαλύτερους σε όλη τη Γερμανία.

Παράλληλα, οι οπαδοί της ομάδας θα είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και με τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας που βρέθηκαν εκεί, να φωτογραφηθούν μαζί τους αλλά και να υπογράψουν αυτόγραφα.
Μάλιστα, οι διοικούντες των Βεστφαλών, δήλωσαν πως προχώρησαν σε αυτή τη κίνηση καθώς με τα 2 χρόνια της πανδημίας, ο κόσμος απομακρύνθηκε από τέτοιου είδους εκδηλώσεις και ήθελαν με κάθε τρόπο να τους φέρουν και πάλι κοντά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ