aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΝτι Μάρτζιο: «Πιο κοντά στην παραμονή ο Εμπαπέ» (pic)

Ντι Μάρτζιο: «Πιο κοντά στην παραμονή ο Εμπαπέ» (pic)

«Σαπουνόπερα» με τα όλα της! Τη μία μένει, την άλλη φεύγει!

Αυτή τη φορά ωστόσο φαίνεται πως οι εξελίξεις είναι και (σχεδόν) καθοριστικές. Και ο Κίλιαν Εμπαπέ βρίσκεται πλέον όλο και πιο κοντά στην παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τον έγκυρο, Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Γάλλος σούπερ σταρ βρίσκεται μια ανάσα από την ανανέωση του με τους Παριζιάνους!

Όπως αναφέρει ο Ιταλός, ο Εμπαπέ είχε νέες επαφές και διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Παρί τα τελευταία 24ωρα και τελικά αποφάσισε να αλλάξει γνώμη και τελικά όλα δείχνουν πως θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μία απόφαση, η οποία πάντως δεν προκαλεί και τόσο μεγάλη έκπληξη, ειδικά μετά τις εξελίξεις που προέκυψαν τις τελευταίες ώρες.

Οι Ισπανοί μάλιστα έδειξαν τα ξημερώματα τον προβληματισμό τους με το story, κάτι που «μαρτύρησε» και όσα ακολούθησαν.

Βέβαια, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί οριστικό με το συγκεκριμένο θέμα, καθώς καθημερινά προκύπτει και μια νέα ανατροπή.

Όπως και να έχει, ο Εμπαπέ αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του πολύ σύντομα και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ