aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΝτι Μαρία: «Ο Αγουέρο θα ήθελε να πεθάνει μετά από τέτοιο καλοκαίρι»

Ντι Μαρία: «Ο Αγουέρο θα ήθελε να πεθάνει μετά από τέτοιο καλοκαίρι»

Μετά από μια λαμπρή πορεία στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Σέρχιο Αγουέρο πήγε στην Μπαρτσελόνα με σκοπό να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Λιονέλ Μέσι.

Μόνο που τα πράγματα πήγαν… στραβά και ο Μέσι μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ την ίδια ώρα έχει να αντιμετωπίσει και έναν νέο τραυματισμό.

Μετά την φυγή του Μέσι άρχισαν οι φήμες πως ο Αγουέρο θέλει να φύγει, κάτι που διέψευσε ο ίδιος με τοποθέτησή του. Αναμφίβολα όμως με όσα έχουν γίνει αυτό το καλοκαίρι, μόνο χαρούμενος δεν μπορεί να είναι, κάτι το οποίο σχολίασε και ο Ανχελ Ντι Μαρία.

«Ο Κουν θα ήθελε να πεθάνει μετά από αυτό, αλλά τι να κάνει; Το χειρότερο είναι ότι τραυματίστηκε πάλι. Εκανε μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει μετά το πρόβλημα στο γόνατο. Μακάρι να επιστρέψει σύντομα» ανέφερε ο Ντι Μαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ