aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEURONτάλιτς: «Πιστεύω ότι ο Μόντριτς θα παίξει και στο Euro 2024»

Nτάλιτς: «Πιστεύω ότι ο Μόντριτς θα παίξει και στο Euro 2024»

Ούτε να σκέφτεται την στιγμή της αποχώρησης του Λούκα Μόντριτς από την εθνική Κροατίας, δεν θέλει ο προπονητής της, Λούκα Μόντριτς.

Σε συνέντευξη του σε κροατικά ΜΜΕ, o 56χρονος τεχνικός φάνηκε πεπεισμένος ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ δεν θα είναι η τελευταία διοργάνωση του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης με το εθνόσημο στο στήθος.

Μάλιστα, εκτός των άλλων ο Κροάτης τεχνικός, «τόλμησε» να προβλέψει ότι ο 37χρονος μέσος θα αλλάξει γνώμη και θα αγωνιστεί κανονικά και στο Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, λέγοντας ότι είναι κρίμα να αποσυρθεί ένας άνθρωπος που παίζει τόσο καλά.

Θυμίζουμε ότι ο Ζλάτκο Ντάλιτς, είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον Μόντριτς μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας το 2018, από τον μέσο της Ρεάλ.

Αναλυτικά η δήλωση του Κροάτη τεχνικού:
«Είμαι σίγουρος ότι ο Λούκα θα εξακολουθεί να παίζει για την Κροατία και το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα είναι η τελευταία του διοργάνωση. Παίζει εξαιρετικά και μπορεί να συνεχίσει να το κάνει για τα επόμενα 2- 3 χρόνια.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ