aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝιούκαστλ: Θέλει τρεις πρωτοκλασάτους παίκτες από τη Serie A

Νιούκαστλ: Θέλει τρεις πρωτοκλασάτους παίκτες από τη Serie A

Τρεις πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές από τη Serie A θέλει να αποκτήσει η Νιούκαστλ! Όπως αναφέρουν οι «Times», το επιτελείο της αγγλικής ομάδας προσανατολίζεται να «χτυπήσει» δύο παίκτες της Ίντερ και έναν της Λάτσιο.

Συγκεκριμένα, οι «καρακάξες» έχουν βάλει στο μάτι τους Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και Στέφαν Ντε Βράι από τους «νερατζούρι». Την ίδια ώρα, θέλουν να πάρουν και τον Τόμας Στρακόσα, τον κίπερ της Λάτσιο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα από τον Πέπε Ρέινα.

O Μπρόζοβιτς έχει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, αλλά πιθανότατα θα ανανεώσει με τους πρωταθλητές Ιταλίας, ενώ αυτό του Ντε Βράι το καλοκαίρι του 2023. Ο Στρακόσα μένει ελεύθερος και αυτός από τους «μπιανκοσελέστε».

Οι Σαουδάραβες της Νιούκαστλ προσανατολίζονται να δώσουν περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους, θέλοντας να καθιερώσει την ομάδα στις πρώτες θέσεις της Premier League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ