aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝιούκαστλ: Στα «ραντάρ» της ο Κβαρατσχέλια - Περιμένει να δει το ύψος της ρήτρας

Νιούκαστλ: Στα «ραντάρ» της ο Κβαρατσχέλια – Περιμένει να δει το ύψος της ρήτρας

Η Νιούκαστλ έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της στον Χβίτσα Κβαρατσχέλια και θα περιμένει το καλοκαίρι ώστε να δει αν θα υπάρχει γόνιμο έδαφος για μεταγραφή. Για ανανέωση με υψηλή ρήτρα πάνε οι Ιταλοί.
Ο Κβαρατσχέλια είναι αδιαμφισβήτητα με τον Βίκτορ Οσιμέν, τα πρόσωπα της χρονιάς για την Νάπολι, μιας και φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει με το σκουντέτο και ετοιμάζονται να παίξουν τα ρέστα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά και την – ευνοϊκή θα το έλεγε κανείς – κλήρωση που είχαν.

Τα ονόματα των δύο στάρ των «Παρτενοπέι» είναι εδώ και αρκετό καιρό σημειωμένα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με τα σενάρια ανά καιρούς να ποικίλουν, ως προς το ποια ομάδα ενδιαφέρεται και σε τι βαθμό. Κάπου εδώ έρχεται και η Νιούκαστλ.

Η Νιούκαστλ, σύμφωνα με το footballinsider, λέγεται πως είναι διατεθειμένη να «σπρώξει» το καλοκαίρι το τεράστιο ποσό που θα ζητήσει λογικά η Νάπολι, ήτοι 170 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό βέβαια δεν είναι σίγουρο, μιας και στην αγγλική ομάδα, θα περιμένουν τις εξελίξεις όσον αφορά το νέο συμβόλαιο του Γεωργιανού και την ρήτρα που θα τοποθετηθεί.

Το χρήμα μπορεί να ρέει άφθονο στις «Καρακάξες», παρόλα αυτά δεν σκορπίζεται αλόγιστα, μιας και οι κινήσεις του προς το παρόν είναι ορθολογικές και συνετές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως άμα χρειαστεί δεν θα δαπανηθούν λεφτά, αφού ο Ισάκ μόνο, τους κόστισε 70 εκατομμύρια ευρώ.

Το καλοκαίρι βέβαια αναμένεται να δούμε πολλά, όσον αφορά τους δύο σούπερσταρς της Νάπολι, ανάλογα και με την έκβαση που θα έχει η χρονιά για την ομάδα τους. Όπως και να ΄χει, ο Κβαρατσχέλια έχει διαμηνύσει πως θα ανανεώσει μόνο αν μπει σχετική ρήτρα στο συμβόλαιό του, με το πρόβλημα σε αυτό να είναι πως η Νάπολι τον κοστολογεί στα 170 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ