aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νικητής ο Πέλε, βγήκε από την εντατική!

Όπως μεταφέρουν τα μέσα της χώρας ο Πελέ έχει βγει από την εντατική και αναρρώνει μετά την πολύ σοβαρή επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε για να αφαιρέσει έναν όγκο στο παχύ έντερο.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου θα παραμείνει στο νοσοκομείο, καθώς πρέπει να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς.

Με βάση την ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή το θεραπευτικό ίδρυμα, Albert Einstein, ο 80χρονος πρώην ποδοσφαιριστής είχε πολύ καλή επαφή με το περιβάλλον, ενώ και τα ζωτικά του όργανα βρίσκονταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο όγκος που αφαιρέθηκε από το παχύ έντερο του Πελέ βρίσκεται στο στάδιο της βιοψίας και υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

Τις τελευταίες ώρες διαψεύδονται από το περιβάλλον του Πελέ και όσοι μετέδιδαν ότι η υγεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή έχει επιδεινωθεί, ενώ για θετικές εξελίξεις έκανε λόγο και ο μάνατζερ του 80χρονου θρύλου.

Οι ευχές όλων όσων λατρεύουν το ποδόσφαιρο είναι με τον… Βασιλιά του ποδοσφαίρου, να βγει οριστικά νικητής από αυτή την περιπέτεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ