aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΝέο «πρότζεκτ» της Ρεάλ Μαδρίτης η απόκτηση του Πογκμπά με τις... ευλογίες Ραϊόλα

Νέο «πρότζεκτ» της Ρεάλ Μαδρίτης η απόκτηση του Πογκμπά με τις… ευλογίες Ραϊόλα

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης με τις… ευλογίες του μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, φαίνεται πως βρίσκεται ο Πολ Πογκμπά!

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το συμβόλαιο του 28χρονου χαφ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Παρά τις προσπάθειες για ανανέωση της συνεργασίας από τους «κόκκινους διαβόλους», η πλευρά του παίκτη δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του συλλόγου.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι «μερένχες» θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός και να αποκτήσουν με ελεύθερη μετεγγραφή των Γάλλο σταρ. Μάλιστα, οι Μαδριλένοι φαίνεται πως έχουν «σύμμαχο» σε αυτή την προσπάθεια τον μεγαλοατζέντη του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος θέλει να δει τον πελάτη του ντυμένο στα «λευκά».

Όπως σημειώνεται, η Ρεάλ που θέλει να φτιάξει μια… γαλλική αποικία με τους Μπενζεμά, Καμαβινγκά, Εμπαπέ και Πογκμπά, είναι πρόθυμη να προσφέρει στον άσο της Γιουνάιτεντ 14 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τις υπηρεσίες του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ