aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝέα «βόμβα»: Πάει για Αζάρ η Γιουβέντους!

Νέα «βόμβα»: Πάει για Αζάρ η Γιουβέντους!

Το… έλα να δεις γίνεται στη μεταγραφική περίοδο! Λίγη ώρα μετά τις διαδοχικές «βόμβες» που έρχονται από την Αγγλία σχετικά με την απόσυρση του ενδιαφέροντος από την Σίτι για τον Ρονάλντο και την σχεδόν… κλεισμένη μεταγραφή-επιστροφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στην Γιουνάιτεντ, η «Marca» αποκαλύπτει μια κίνηση-έκπληξη της Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, το ισπανικό Μέσο υποστηρίζει πως στην Γηραιά Κυρία σκέφτονται σοβαρά και αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Εντέν Αζάρ από την Ρεάλ Μαδρίτης, θέλοντας να κάνουν το δικό τους «μπαμ» στη μεταγραφική αγορά και να καλύψουν το κενό που αφήνει στο ρόστερ τους ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Αζάρ πήγε στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, από την Τσέλσι, το καλοκαίρι του 2019 με το ποσό των 100 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες και να προσαρμοστεί στους «μερέγχες», αντιμετωπίζοντας και αρκετούς τραυματισμούς.

Η ποιότητά του, όμως, είναι αδιαμφισβήτητη και ο Μαξ Αλέγκρι βλέπει στο πρόσωπο του έμπειρου μεσοεπιθετικού τον νέο ηγέτη της Γιουβέντους. Εφόσον γίνει προσπάθεια τελικά για την απόκτηση του Αζάρ, αυτό θα συμβεί με τη μορφή δανεισμού αφού η Γηραιά Κυρία δεν είναι σε θέση να βγάλει από τα ταμεία της ένα μεγάλο ποσό για να αγοράσει τον Βέλγο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ