aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Βραζιλία, μία είναι η ουσία

Με μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει στο απόλυτο τις ελπίδες της για πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ, η Βραζιλία αντιμετωπίζει (15:00) την Κόστα Ρίκα, για την 2η αγωνιστική του 5ου Ομίλου.

Μετά την -για πολλούς απρόσμενη- ισοπαλία (1-1) της πρεμιέρας με την Ελβετία, η «σελεσάο» βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν και απέναντι στην Κόστα Ρίκα, θέλει τους τρεις βαθμούς. Όσον αφορά στην παρέα του Κέλιορ Νάβας, η ήττα από τη Σερβία με 1-0, σημαίνει πως εάν δεν πάρει θετικό αποτέλεσμα, θα αποκλεισθεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Τίτε δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-3-3 με τους Νεϊμάρ, Ζεσούς και Γουίλιαν επιθετική τριπλέτα, τον Κασεμίρο, τον Κουτίνιο και τον Παουλίνιο να αποτελούν τη μεσαία γραμμή και τον Τιάγκο Σίλβα να ηγείται της άμυνας. Ο Μαρσέλο θα παίξει και πάλι σε ελεύθερο ρόλο καλύπτοντας την αριστερή πτέρυγα και ο Ντανίλο θα έχει την εποπτεία της δεξιάς πλευράς.

Όσον αφορά στον Οσκαρ Ραμίρες, θα εμπιστευθεί εκ νέου το 3-4-2-1, ένα σύστημα που προσδίδει πλάτος στην ομάδα του, χωρίς να αποκλείονται κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα. Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Κέιλορ Νάβας αποτελεί «καταλύτη», ενώ οι Γκουζμάν, Μπολάνιος και Ουρένια, θα έχουν την ευθύνη για την επιθετική λειτουργία. Αναμένεται πως θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και βεβαίως, εάν η Βραζιλία δεν αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει άλλη μια έκπληξη στη διοργάνωση.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ