aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΒολική ισοπαλία στο Κάρντιφ και χαμόγελα για Βέλγιο Ουαλία! (vid)

Βολική ισοπαλία στο Κάρντιφ και χαμόγελα για Βέλγιο Ουαλία! (vid)

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, εκεί όπου μόλις στο 12ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε με εξαιρετικό τελείωμα έπειτα από φάση διαρκείας «πάγωσε» τους γηπεδούχους για το 1-0. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και 20 λεπτά αργότερα ο Μουρ με κοντινή προβολή σήκωσε στο πόδι το «Cardiff City Stadium» για την ισοφάριση!

Στη συνέχεια το Βέλγιο είχε δοκάρι με τον Αζάρ στο 41′, στην τελευταία ουσιαστικά καλή στιγμή του αγώνα, καθώς το δεύτερο ημίχρονο πέρασε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Τσεχία έκανε το καθήκον της απέναντι στην Εσθονία (2-0), όμως αυτό δεν ήταν ικανό για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον αμυντικό του Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς να ανοίγει το σκορ με κοντινή προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 85′, ο Σίκορα διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ολοκληρώνοντας με… ψηλά το κεφάλι τις υποχρεώσεις της ομάδας στα προκριματικά.


Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής
Ουαλία-Βέλγιο 1-1
(32′ Μουρ-12’Ντε Μπρόινε)
Τσεχία-Εσθονία 2-0
(59′ Μπράμπετς, 85′ Σίκορα)

Βαθμολογία
1. Βέλγιο 20 (25-6)
2. Ουαλία 15 (14-9)
3. Τσεχία 14 (14-9)
4. Εσθονία 4 (9-21)
5. Λευκορωσία 3 (7-24)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ