aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΒίντα: Προπονήθηκε κανονικά με την Κροατία και φωνάζει παρών ενόψει Βελγίου

Βίντα: Προπονήθηκε κανονικά με την Κροατία και φωνάζει παρών ενόψει Βελγίου

«Παρών»… φωνάζει ο Ντομαγκόι Βίντα ενόψει του τελικού πρόκρισης της Κροατίας κόντρα στο Βέλγιο (1/12, 17:00) για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο πολύπειρος στόπερ και εκ των αρχηγών της εθνικής του ομάδας ήταν εκτός προπονήσεων από το προηγούμενο Σάββατο (26/11), έχασε το ματς με τον Καναδά, όμως την Τρίτη (29/11) προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Ζλάτκο Ντάλιτς.

Η ομάδα του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ βρίσκεται στον έκτο όμιλο του Μουντιάλ και ισοβαθμούν με το Μαρόκο στους τέσσερις βαθμους. Από την πλευρά τους οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι στην τρίτη θέση με ένα τρίποντο και ο Καναδάς μετά από δυο ήττες αποκλείστηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ