aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΒενγκέρ: «Αποκλείστηκαν οι ομάδες που έκαναν πολιτικές διαμαρτυρίες γιατί δεν ήταν… συγκεντρωμένες»!

Βενγκέρ: «Αποκλείστηκαν οι ομάδες που έκαναν πολιτικές διαμαρτυρίες γιατί δεν ήταν… συγκεντρωμένες»!

Ο άλλοτε σπουδαίος προπονητής της Άρσεναλ και νυν διοικητικό στέλεχος της FIFA, Αρσέν Βενγκέρ, σχολίασε τις πολιτικές διαμαρτυρίες στις οποίες προχώρησαν κάποιες από τις ομάδες που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, τονίζοντας πως αυτό επηρέασε την απόδοση και τη συγκέντρωσή τους.

«Οι ομάδες που δεν ήταν απογοητευτικές στην πρώτη τους εμφάνιση στο Μουντιάλ είναι εκείνες που έχουν εμπειρία. Έχουν εμπειρίες από προηγούμενες διοργανώσεις όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Βραζιλία. Έπαιξαν καλά στο πρώτο παιχνίδι. Και οι ομάδες, επίσης, που ήταν διανοητικά έτοιμες επικεντρώθηκαν στον ανταγωνισμό και όχι στις πολιτικές διαμαρτυρίες», σχολίασε ο 73χρονος.

Θυμίζουμε πως μια από τις ομάδες που εξέφρασε έντονες διαμαρτυρίες κατά των συνθηκών του Μουντιάλ στο Κατάρ ήταν η αποκλεισμένη από τους ομίλους Γερμανία, καθώς στην αναμνηστική φωτογραφία του παιχνιδιού έναντι της Ιαπωνίας, οι παίκτες των «πάντσερ» έκλεισαν το στόμα με το χέρι τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ