aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΤραγωδία: Απεβίωσε δημοσιογράφος την ώρα του Αργεντινή – Ολλανδία, καταγγελίες για δολοφονία!

Τραγωδία: Απεβίωσε δημοσιογράφος την ώρα του Αργεντινή – Ολλανδία, καταγγελίες για δολοφονία!

Ανείπωτη τραγωδία στο Lusail Stadium! Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Γκραντ Γουάλ, κατέρρευσε στη διάρκεια της αναμέτρησης της Αργεντινής με την Ολλανδία και λίγη ώρα μετά ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση από το Κατάρ είναι σοκαριστική με τον Αμερικανό να «φεύγει» την ώρα του δεύτερου προημιτελικού του Μουντιάλ.

Ο Γκραντ Γουάλ είχε εμπλακεί σε ένα επεισόδιο στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, αφού όπως κατήγγειλε η ασφάλεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του απαγόρευσε την είσοδο στο πρώτο ματς των Ηνωμένων Πολιτειών με την Ουαλία και του ζήτησε να βγάλει τo t-shirt του, που υποστήριζε την LGBTQ κοινότητα.

Μέσω των social media, ο αδερφός του Γκραντ Γουάλ, κατήγγειλε πως ο Αμερικανός δημοσιογράφος είχε βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο, ενώ είχε δεχθεί απειλές και για τη ζωή του. Μάλιστα, ο Έρικ υποστηρίζει ότι ο αδερφός του δολοφονήθηκε, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί για την ώρα. Την τραγική είδηση για τον θάνατο του Γκραντ Γουάλ επιβεβαίωσε και η αμερικανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, που εξέδωσε ανακοίνωση στο Twitter.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ