aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Το «τερμάτισε»: Οι... άπειρες βουτιές του Νεϊμάρ τον έκαναν viral! (vids)

Το «τερμάτισε»: Οι… άπειρες βουτιές του Νεϊμάρ τον έκαναν viral! (vids)

Άπαντες περίμεναν να κάνει τη διαφορά. Αυτό θα ήταν το παιχνίδι που θα έπαιρνε, υποτίθεται, την Βραζιλία στις πλάτες του, θα «καθάριζε» το Βέλγιο και θα έστελνε τη Σελεσάο στα ημιτελικά, να λύσει τους λογαριασμούς της με τη Γαλλία.

Άλλωστε, αν δεν περιμένεις κάτι τέτοιο από τον Νεϊμάρ, τότε από ποιον;

Ωστόσο αντί για ποδόσφαιρο, ο 26χρονος επιθετικός επέλεξε σήμερα να το γυρίσει στις καταδύσεις, βάζοντας τα γυαλιά ακόμα και στον Γκρεγκ Λουγκάνις- με τους «κριτές» (λέγε με διαιτητή και VAR), όμως, να μην συγκινούνται ιδιαίτερα.

Ο Νεϊμάρ έπεσε για πέναλτι τουλάχιστον σε 4 περιπτώσεις και σφάδαζε με τον χαρακτηριστικό τρόπο ανθρώπου που έχει πιάσει ηλεκτροφόρα καλώδια με βρεγμένα χέρια, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Αυτή του η εμφάνιση, εκτός από υποψηφιότητα για τα Όσκαρ του 2019, του χάρισε και ορισμένα επικά τρολαρίσματα στο twitter, με το γλέντι που στήθηκε να μην έχει προηγούμενο.

Πατήστε το play και… κλάψτε:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ