aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΤίτε: «Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς των τελευταίων τεσσάρων χρόνων η νίκη»

Τίτε: «Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς των τελευταίων τεσσάρων χρόνων η νίκη»

Στην σκληρή δουλειά που γίνεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Βραζιλία, στάθηκε ο προπονητής της Σελεσάο, Τίτε, μετά το νικηφόρο 1-0 κόντρα στην Ελβετία, που «σφράγισε» την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η νίκη αυτή ήταν το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται σε αυτή την ομάδα τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Η έξοδος του Πακετά στο ημίχρονο ήταν επιλογή τακτικής, γιατί ξέραμε πώς να διαβάζουμε το παιχνίδι.

Γνωρίζαμε ότι η Ελβετία είχε την καλύτερη άμυνα στους προκριματικούς. Έχει διαφορετικό στιλ από τη Σερβία. Παίζει πιο χαμηλά και είναι μια ομάδα που εκμεταλλεύεται στιο έπακρο τα λάθη του αντιπάλου.

Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Εμπολό, ο Τσάκα, ο γκολκίπερ Ζόμερ. Ο Πακετά ήταν σε καλή κατάσταση αλλά το ματς απαιτούσε άλλες επιλογές. Η Ελβετία δεν παρέταξε τον Σακίρι για να ποντάρει στις αντεπιθέσεις με τον Εμπολό και την ταχύτητά του.

Εμείς δεν είχαμε τον Νεϊμάρ, ο οποίος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους άλλους. Σε μια στιγμή είναι ικανός να “καθαρίσει” το παιχνίδι. Λείπει πραγματικά από την ομάδα, αλλά και του ίδιου του λείπει η ομάδα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ