aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θέλει νίκη και πρωτιά το Μεξικό

Με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της, έτσι ώστε ν’ αξιοποιήσει στο έπακρον το 1-0 επί της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας, η Εθνική ομάδα του Μεξικού, αντιμετωπίζει το απόγευμα στο Ροστόφ (18:00), τη Νότια Κορέα.

Οι Μεξικανοί με το… καλημέρα έδωσαν το δικαίωμα στους φίλους του και όχι μόνο να περιμένουν πολλά στη φετινή διοργάνωση. Ο Κάρλος Οσόριο, δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές και θα παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1, όπως και στην πρεμιέρα.

Ο Τσιτσαρίτο θα είναι σε ελεύθερο ρόλο στη «γραμμή κρούσης» και οι Λαγιούν, Βέλα, Κουαρδάδο και Λοθάνο θα ελέγξουν με την ταχύτητα και την οξυδέρκεια που τους διακρίνει την επιθετική λειτουργία της ομάδας που εντυπωσίασε με αντίπαλο τη Γερμανία.

Όσον αφορά στους Ασιάτες, οι οποίοι ηττήθηκαν δύσκολα από τη Σουηδία στην πρεμιέρα (0-1), θα παίξουν με το επιθετικογενές 4-3-3, βασισμένοι στην ομαδική λειτουργία, στο πάθος και στη φυσική κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ