aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τέλεια επιστροφή για τον «μάγο»

Πανηγύρια στη Βραζιλία, καθώς έπειτα από 3 μήνες και 7 ημέρες αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Νεϊμάρ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και μάλιστα με γκολ! Ο σούπερ σταρ της «σελεσάο» αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό ματς, που έγινε στο Λίβερπουλ κόντρα στην Κροατία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 69ο λεπτό. Τελικά η Βραζιλία νίκησε με 2-0, με τον Φιρμίνο να διαμορφώνει στο 90′ το τελικό σκορ.

Ο Νεϊμάρ κατάφερε να ξεπεράσει εγκαίρως το κάταγμα στο μετατάρσιο και έπειτα από τρεις μήνες επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε τη θέση του Φερναντίνιο στο ημίχρονο του αγώνα, γεμίζοντας χαρά τους συμπατριώτες του, που περιμένουν να τον δουν να ηγείται της εθνικής στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο 26χρονος σούπερ σταρ μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Χρειάστηκε μόλις 23 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Κροατίας με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και ασύλληπτο σουτ εντός περιοχής, για να φτάσει έτσι τα 54 γκολ σε 83 συμμετοχές με τη «Σελεσάο» και να θέλει μόλις ένα για να ισοφαρίσει την επίδοση του Ρομάριο στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών για την εθνική Βραζιλίας. Σημειώνεται πως στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Πελέ με 77 γκολ και ακολουθεί ο Ρονάλντο με 62, με τους Ρομάριο, Νεϊμάρ και Ζίκο να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα με 55, 54 και 48 γκολ αντίστοιχα.

Η Βραζιλία βρίσκεται στον 5ο όμιλο του Μουντιάλ μαζί με Ελβετία (17/6, Ροστόβ), Κόστα Ρίκα (22/6, Αγία Πετρούπολη) και Σερβία (27/6, Μόσχα). Η Κροατία βρίσκεται στον 4ο όμιλο μαζί με Νιγηρία (16/6, Καλίνινγκραντ), Αργεντινή (21/6, Νίζνι Νόβγκοροντ) και Ισλανδία (26/6, Μόσχα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ