aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Στους 16 η Γαλλία, αποχαιρέτησε το Περού (vid)

Στους 16 η Γαλλία, αποχαιρέτησε το Περού (vid)

Οι Τρικολόρ νίκησαν δύσκολα 1-0 το Περού, έφτασαν τους έξι βαθμούς και έγιναν η 3η ομάδα που προκρίνεται στην επόμενη φάση. Οι ηττημένοι αποκλείστηκαν με δύο ήττες.

Ηταν ακόμα ένα under, ένας αγώνας χωρίς πολλές φάσεις. Ετσι όπως κυλάει δηλαδή το Μουντιάλ σε γενικές γραμμές μέχρι τώρα. Αυτό φυσικά στο δια ταύτα καθόλου δεν χάλασε τους Γάλλους. Οι Τρικολόρ δεν εντυπωσίασαν, αλλά ήταν σοβαροί, δεν απειλήθηκαν και με το 1-0 επί του Περού, ακολούθησαν Ρώσους και Ουρουγουανούς στην επόμενη φάση.

Οι Τρικολόρ δεν έφτιαξαν σημαντικές φάσεις. Στο 33′ ο Μπαπέ έκανε λάθος τελείωμα με τακουνάκι, μα ένα λεπτό αργότερα έγραψε ιστορία. Επειτα από ωραίο συνδυασμό ο Ζιρού πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε και πριν την εστία την ακούμπησε ο πιτσιρικάς που… έκλεψε το γκολ. Εγινε έτσι ο νεότερος Γάλλος (19 ετών, 183 ημερών) που σκοράρει σε μεγάλη διοργάνωση, ξεπερνώντας τον Νταβίντ Τρεγεγκέ από το 1998 (με Σ. Αραβία).

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Ουμτιτί, Βαράν, Παβάρ, Ερναντές, Καντέ, Πογκμπά (89′ Ν’Ζονζί), Ματουιντί, Μπαπέ (74′ Ντεμπελέ), Γκριεζμάν (80′ Φεκίρ), Ζιρού

Περού (Αντόνιο Γκαρέκα): Γκαγιέσε, Ροδρίγκες (46′ Σανταμαρία), Ράμος, Αντβίνκουλα, Τράουκο, Γιοτούν (46′ Φαρφάν), Ακίνο, Κουέβα (82′ Ρουίντιας), Φλόρες, Καρίγιο, Γκερέρο.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ