aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στον… τοίχο τα «πάντσερ»

Ο κρισιμότερος -μέχρι τον επόμενο- αγώνας της Γερμανίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, θα διεξαχθεί απόψε στο Σότσι (21:00), με την κάτοχο του τίτλου ν’ αντιμετωπίζει τη Σουηδία, για την 2η αγωνιστική του 6ου Ομίλου.

Μετά την ήττα-σοκ στην πρεμιέρα από το Μεξικό, η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ δεν έχει περιθώρια για βαθμολογική απώλεια, την ώρα που οι Σκανδιναβοί έχουν την «πολυτέλεια» να παίξουν για δύο αποτελέσματα, έχοντας ήδη τρεις βαθμούς από τη νίκη επί της Νότιας Κορέας.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τους Χέκτορ, Γκιντονγκάν και Ρόις που δεν ήταν στην αρχική 11άδα, χωρίς να αλλάξει τον σχηματισμό του 4-2-3-1. Ο Βέρνερ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ο Μίλερ λίγο πιο πίσω σε ελεύθερο ρόλο και ο Κρόος θα ηγηθεί της μεσαίας γραμμής. Καταλυτική για άλλη μία φορά, ενδέχεται ν’ αποδειχθεί η απόδοση του Νόιερ, ο οποίος στον αγώνα με το Μεξικό έδειξε πως δεν έχει βρει πλήρως τα ανακλαστικά και τη διορατικότητα του. Απολύτως δικαιολογημένα, βέβαια, καθώς έπαιξε σε επίσημο αγώνα μετά από πολλούς μήνες, λόγω του τραυματισμού του στο πόδι.

Από την πλευρά τους, οι Σουηδοί του Γιάνε Άντερσον, θα στηριχθούν και πάλι στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία που τους διακρίνει. Με τους Μπεργκ και Τοϊβόνεν στην επίθεση, ο έμπειρος τεχνικός δεν αλλάζει το κλασικό 4-4-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ