aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΣπάει… τα κοντέρ ο Χουάνγκ: Δεύτερος πιο παραγωγικός παίκτης του Μουντιάλ!

Σπάει… τα κοντέρ ο Χουάνγκ: Δεύτερος πιο παραγωγικός παίκτης του Μουντιάλ!

Με δύο μόλις αγωνιστικές να έχουν διεξαχθεί στο φετινό Μουντιάλ και την Νότια Κορέα να μην τα έχει πάει ιδιαίτερα καλά μέχρι στιγμής, ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ καταφέρνει να κάνει την διαφορά…

Κι αυτό γιατί ο 26χρονος κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού συμβάλει τα μέγιστα στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού και του «χτισίματος» των επιθέσεων της χώρας του, όπως επιβεβαιώνουν και οι σχετικοί αριθμοί.

Συγκεκριμένα, η Opta δημοσίευσε ένα σχετικό γράφημα που δείχνει τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στις περισσότερες επιθετικές ενέργειες από την έναρξη της διοργάνωσης.

Εκεί, λοιπόν, ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ φιγουράρει στην δεύτερη θέση με 15, έχοντας τρία σουτ, δημιουργώντας παράλληλα τρεις ευκαιρίες και συμμετέχοντας σε άλλα εννιά build-up!

Μπροστά του, δε, βρίσκεται μόνο ο Κιλιάν Εμπαπέ με 23, ενώ μαζί με τον Χουάνγκ με 15 είναι οι Αντριέν Ραμπιό και Τεό Ερναντές της Γαλλίας, αλλά και ο Βινίσιους Τζούνιορ της Βραζιλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ