aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις για το νικητή στην Stoiximan! Πόνταρε τώρα!

ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις για το νικητή στην Stoiximan! Πόνταρε τώρα!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Μουντιάλ με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών το ερχόμενο διήμερο και η αγωνία των ποδοσφαιρόφιλων κορυφώνεται. Ποιος θα είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής;

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις για το νικητή. Πόνταρε τώρα και κέρδισε μαζί με τον τροπαιούχο!

Αυτή τη στιγμή η Γαλλία έχει απόδοση 3.05 και ακολουθεί η Αγγλία με απόδοση 3.75. Το Βέλγιο έχει απόδοση 3.80 και η Κροατία 5.30! Μπορείτε επίσης να ποντάρετε από ποιον όμιλο θα είναι ο νικητής. Από τον τρίτο η απόδοση είναι 3.05, από τον τέταρτο 5.30 και από τον έκτο 1.87. Βλέπετε πιθανό να το κατακτήσει ομάδα που δεν έχει ξαναπάρει Μουντιάλ; Η απόδοση είναι 2.20!

Θυμίζουμε ότι πριν τα προημιτελικά η Γαλλία ήταν δεύτερο φαβορί (5.10), η Αγγλία τρίτο (5.20), το Βέλγιο τέταρτο (7.20) και η Κροατία πέμπτο (7.50).

Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ