aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Σουάρες: «Ο Γκριεζμάν δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει να είσαι Ουρουγουανός»

Σουάρες: «Ο Γκριεζμάν δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει να είσαι Ουρουγουανός»

Η εθνική Ουρουγουάης γνώρισε την ήττα (0-2) από την αντίστοιχη της Γαλλίας κι ο δρόμος της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 σταμάτησε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Όπως και πριν την αναμέτρηση, έτσι και μετά τη λήξη αυτής ο Λουίς Σουάρες επιτέθηκε λεκτικά στον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος σε κάθε περίσταση δηλώνει… μισός Ουρουγουανός

“Είδατε ότι δεν είναι Ουρουγουανός, είναι Γάλλος και μας έβαλε γκολ”, υποστήριξε ο “Λούτσο” ενώ πριν την αναμέτρηση είχε υποστηρίξει:

“Λέει ότι είναι μισός Ουρουγουανός. Στην πραγματικότητα δεν ξέρει ποιο είναι το συναίσθημα να είσαι Ουρουγουανός. Δεν ξέρει τι αφοσίωση και προσπάθεια χρειάζεται να πετύχεις στο ποδόσφαιρο σε μια χώρα με τόσο μικρό πληθυσμό. Η Ουρουγουάη έχει 3,5 εκατ. κατοίκους και η Γαλλία 67 εκατ.. Μπορεί να έχει ίδιες συνήθειες, να γνωρίζει τη γλώσσα, αλλά δεν έχει το συναίσθημα. Εμείς νιώθουμε διαφορετικά. Για εμάς το παιχνίδι με τη Γαλλία είναι πολύ ιδιαίτερο, δεν ξέρω αν για τον ίδιο είναι τόσο ιδιαίτερο”.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει εκφράσει τη συμπάθειά του στην Ουρουγουάη. Μιλάει ισπανικά, του αρέσει το mate, ενώ έχει φωτογραφηθεί να φορά τη φανέλα της “σελέστε”. Στη Ρεάλ Σοθιεδάθ είχε δύο κολλητούς Ουρουγουανούς, τους Τσόρι Κάστρο και Κάρλος Μπουένο, στην Ατλέτικο είναι κολλητός του Ουρουγουανού Ντιέγκο Γκοδίν (του έχει βαπτίσει και την κόρη).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ