aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σωτήρας ο Μέσι, ζωντανή η Αργεντινή (vid)

Αργεντινή στο κόλπο για τα νοκ άουτ!

Η «αλμπισελέστε» λύγισε με 2-0 το Μεξικό και πήρε βαθιά ανάσα, πιάνοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου τη Σαουδική Αραβία.

Η γκολάρα του Λιονέλ Μέσι άνοιξε τον δρόμο για την επικράτηση, με τον Έντσο Φερνάντες να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με υπέροχο σουτ στα τελευταία λεπτά.

Δεύτερο γκολ του 35χρονου σταρ στο εφετινό Μουντιάλ, με… αντίκρισμα αυτή τη φορά, με τον ηγέτη της Αργεντινής να πιάνει τον Ντιέγκο Μαραντόνα σε γκολ (8) και συμμετοχές (21) στον θεσμό.

Το ματς

Το πάθος περίσσευε στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ωστόσο φάσεις δεν βλέπαμε! Ο ρυθμός ήταν πεσμένος, με τα σκληρά μαρκαρίσματα να είναι τα μοναδικά σημεία αναφοράς μέχρι το 33’, όταν ο Οτσόα έδιωξε με τις γροθιές το φάουλ του Μέσι από πλάγια θέση.

Η κεφαλιά του Λουτάρο στο 41’ πέρασε άουτ, ενώ στο 45ο λεπτό ο Βέγκα ανάγκασε τον Μαρτίνες σε εκτίναξη για να μπλοκάρει την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μεξικανού.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τις αξιόλογες φάσεις να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με άστοχη εκτέλεση φάουλ του Μέσι στο 50’, ωστόσο 14 λεπτά αργότερα ο ηγέτης της Αργεντινής έδωσε τη λύση, λύνοντας τον… Γόρδιο δεσμό με υπέροχο συρτό σουτ έξω από την περιοχή!

Η εξέλιξη αυτή ώθησε τους Μεξικανούς να ανεβάσουν τις γραμμές τους, ωστόσο όπως και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έτσι και τότε, αδυνατούσαν να απειλήσουν την εστία του Μαρτίνες.

Αντιθέτως, αυτή που έφτασε σε δεύτερο γκολ ήταν η Αργεντινή! Σκόρερ αυτή τη φορά ο Φερνάντες, που με καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ από τα αριστερά κλείδωσε τη νίκη της «αλμπισελέστε» στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης…


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ