aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΣκέψεις Νεϊμάρ για αποχή μηνών από την εθνική Βραζιλίας

Σκέψεις Νεϊμάρ για αποχή μηνών από την εθνική Βραζιλίας

Τις σκέψεις του Νεϊμάρ να απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας για ένα χρονικό διάστημα λίγων μηνών αποκαλύπτει σε σχετικό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα της Equipe.

Σε αυτό αναφέρει ότι ο διεθνής άσος της Παρί Σεν Ζερμέν είναι αρκετά στεναχωρημένος από τον αποκλεισμό της Σελεσάο από το Μουντιάλ και έτσι είναι πολύ κοντά στο να πάρει απόφαση να μείνει εκτός ομάδας για το επόμενο χρονικό διάστημα σε μία προσπάθεια να αποφορτιστεί.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει και μια παλιότερη δήλωση που είχε κάνει στην οποία ουσιαστικά άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην είναι παρών στο Μουντιάλ του 2026. Ωστόσο, το δημοσίευμα αυτό προσθέτει ότι ο Νεϊμάρ -αυτή την στιγμή- στο μυαλό του δεν είναι να αποχωρήσει τελείως από την εθνική ομάδα της χώρας του αλλά να μην δώσει το «παρών» στα επόμενα παιχνίδια της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ