aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΣκαλόνι: «Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, συγκινούμαι γιατί ειλικρινά έχουν δώσει τα πάντα» (vid)

Σκαλόνι: «Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, συγκινούμαι γιατί ειλικρινά έχουν δώσει τα πάντα» (vid)

Η Εθνική Αργεντινής βρίσκεται στα καλύτερά της λίγο πριν τον τελικό του Μουντιάλ με τη Γαλλία σύμφωνα με τον προπονητή της Λιονέλ Σκαλόνι, ο οποίος συγκινημένος ευχαρίστησε τους παίκτες του για την έως τώρα προσπάθειά τους.

Αργεντινή και Γαλλία συγκρούονται στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου αυτή την Κυριακή (18/12) στο Lusail και ο Λιονέλ Σκαλόνι, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, ξεκαθάρισε πολλές φορές πως: «Είναι μια ομαδική δουλειά περισσότερο από ατομική. Και όχι μόνο ο Μπαπέ. Πέρα από το ότι είναι καλός παίκτης, η Γαλλία έχει άλλους παίκτες που τον τροφοδοτούν και τα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα. Είναι ακόμα νέος και θα συνεχίσει να βελτιώνεται, δεν υπάρχει αμφιβολία».

Ενώ αργότερα πρόσθεσε: «Το αυριανό παιχνίδι είναι η Αργεντινή με τη Γαλλία, πέρα από τον Μέσι και τον Μπαπέ. Έχουμε και οι δύο τα απαραίτητα όπλα ώστε το παιχνίδι να μπορεί να κριθεί από άλλους παίκτες και όχι μόνο από τους δύο».

Ο τεχνικός της «αλμπισελέστε», αναφέρθηκε στην ισορροπία εντός της ομάδας, τονίζοντας πως: «Από την πρώτη μέρα υιοθετήσαμε την ιδέα ήταν ότι η Εθνική Αργεντινής ανήκει σε όλους. Δώστε την ευκαιρία σε κάθε ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα. Όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια το κάναμε. Φτιάξαμε μια θεαματική ομάδα που θυσιάζεται για τη φανέλα και όποιος παίξει προσφέρει στο μέγιστο. Ο άξονας όλων αυτών ήταν να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε ένα έργο και μια ομάδα παικτών που θα μας έδιναν χαρά. Υπερασπιστήκαμε το έμβλημα και τους ανθρώπους.».

Ερωτηθείς για τους Αργεντινούς φιλάθλους και την συγκίνησή του ανέφερε ότι: «Η συγκίνησή μου είναι μέρος της κουλτούρας μας, όλων όσων νιώθουμε στην Αργεντινή, αυτού που ζουν οι άνθρωποι. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο και είχαν ανάγκη από χαρά. Τους τη δίνουμε και οι εικόνες φτάνουν σε μας και μας συγκινούν. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα, αλλά στην Αργεντινή είναι κάτι παραπάνω από άθλημα. Και το ότι ο κόσμος ήταν χαρούμενος σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο για μένα είναι κάτι υπέροχο. Είμαστε άνθρωποι και είναι πράγματα που ενθουσιάζουν».

Σχετικά με το ποια είναι η χειρότερή του στιγμή στην Εθνική Αργεντινής, ο κόουτς τόνισε: «Η χειρότερη μου στιγμή είναι όταν οι παίκτες βγαίνουν για ζέσταμα και μένεις μόνος σου στα αποδυτήρια. Αυτές είναι στιγμές που αν μπορούσα να αποφύγω, θα το έκανα. Μένεις μόνος, δεν έχεις κανέναν να μιλήσεις και είναι μια στιγμή που θα ήθελα να εξαφανίσω».

Κλείνοντας ο νεαρός τεχνικός, εμφανώς συγκινημένος, έστειλε ένα μήνυμα στους παίκτες του: «Χθες ή προχθές μίλησα με τους παίκτες. Θέλω να τους ευχαριστήσω και είμαι συγκινημένος γιατί έχουν δώσει ειλικρινά τα πάντα. Ας ελπίσουμε να στεφθούν αύριο και αν όχι, ας είναι περήφανοι γιατί είναι η ώρα να το απολαύσουν. Εγώ το απολαμβάνω με τον δικό μου τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ