aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΣκαλόνι: «Ο Μέσι θα παίξει κανονικά κόντρα στην Βραζιλία»

Σκαλόνι: «Ο Μέσι θα παίξει κανονικά κόντρα στην Βραζιλία»

Η Αργεντινή πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ουρουγουάης χάρη στο γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία, σε ένα ματς που ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον Λιονέλ Σκαλόνι να εκτιμάει πως ήταν απολύτως έτοιμος μετά από τον τραυματισμό του και να τον ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο μόνο για 15 λεπτά.

Ωστόσο, στο Clasico της Λατινικής Αμερικής απέναντι στην Βραζιλία που θα λάβει χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/11) για τα προκρματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής ο Pulga θα έχει ακόμα περισσότερο ενεργό ρόλο, όπως αποκάλυψε ο Αργεντινός εκλέκτορας σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

«Τις προάλλες ήταν καλά από άποψη φυσικής κατάστασης και στο τέλος αποφασίσαμε πως θα ήταν προτιμότερο να μπει και να παίξει μερικά λεπτά ώστε να τον βοηθήσει να ξαναβρεί ρυθμό. Είναι σίγουρο πως θα παίξει απέναντι στην Βραζιλία. Ελπίζουμε πως θα τα πάει καλά», δήλωσε ο Σκαλόνι, με την αργεντίνικη ιστοσελίδα «Tycsports» να αναφέρει πως ο Μέσι είναι πλέον πανέτοιμος και στην κατάσταση προ του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο, που τον είχε κρατήσει εκτός από τα δύο τελευταία παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ