aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣίλτον: «Δεν θα σεβαστώ ποτέ τον Μαραντόνα»

Σίλτον: «Δεν θα σεβαστώ ποτέ τον Μαραντόνα»

Δεν μπορεί να ξεχάσει ο Πίτερ Σίλτον εκείνο το Μουντιάλ του 1986, ανάμεσα στην Αγγλία και την Αργεντινή. Τότε που ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με το… χέρι του Θεού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, 34 χρόνια μετά, δήλωσε πως δεν μπορεί να σεβαστεί τον θρύλο του ποδοσφαίρου και αποκάλυψε πως δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη.

«Δεν ήρθε ποτέ να ζητήσει συγγνώμη. Θα ήταν καλό για όλη την εθνική ομάδα εκείνη την εποχή. Θα το δεχόμασταν όλοι. Υποφέραμε από εκείνη την ήττα που ήρθε όπως ήρθε… Ο κόσμος θεωρεί ότι το άλμα του ήταν καλύτερο από το δικό μου, αλλά αυτό δεν συνέβη σε καμία περίπτωση. Γι’ αυτό και έβαλε το χέρι του. Έκλεψε.
Ο κόσμος γκρινιάζει για το VAR αλλά μακάρι να το είχαμε κι εμείς τότε. Δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη, δεν έδειξε ποτέ μετάνοια. Απλά είπε για το… χέρι του Θεού. Δεν θα του σφίξω ποτέ το χέρι, τον θεωρώ κορυφαίο, αλλά δεν θα τον σεβαστώ ποτέ ως άνθρωπο του ποδοσφαίρου…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ