aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΣερβία: Υποδοχή ηρώων για τους θριαμβευτές της Λισαβόνας (pics)

Σερβία: Υποδοχή ηρώων για τους θριαμβευτές της Λισαβόνας (pics)

Με την επιστροφή στη βάση τους οι Σέρβοι διεθνείς μετά τον θρίαμβο στο «Ντα Λουζ» και την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022 αντίκρισαν εκατοντάδες κόσμο να τους περιμένει για να τους αποθεώσει.

Η Σερβία κατάφερε με μεγάλη ανατροπή και με γκολ στο 90′ από τον Μίτροβιτς να φτάσει στο τελικό 2-1 επί της Πορτογαλίας στη Λισαβόνα και πέρασε στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ τον χειμώνα του 2022.

Φτάνοντας τα ξημερώματα της Τρίτης στο Nikola Tesla του Βελιγραδίου μετά την νύχτα ιστορίας που είχαν ζήσει στην Ιβηρική χερσόνησο στο φινάλε των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι Σέρβοι διεθνείς αποθεώθηκαν από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο.

Φυσικά σχηματίστηκε και αψίδα για να περάσει από κάτω το αεροσκάφος που μετέφερε του θριαμβευτές, οι οποίοι έχουν κάνει υπερήφανη ολόκληρη την Σερβία με το κατόρθωμά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ