aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΣάντος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Ρονάλντο - Γνωρίζω πώς να διαχειριστώ τους σταρς»

Σάντος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Ρονάλντο – Γνωρίζω πώς να διαχειριστώ τους σταρς»

Για το ζήτημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το πως εξελίχθηκε το Μουντιάλ του Κατάρ για την Πορτογαλία, μίλησε σε πολωνική ιστοσελίδα ο Φερνάντο Σάντος.

Ο πρώην τεχνικός των Ίβηρων τόνισε πως δεν έχει κανένα θέμα με τον Ρονάλντο, με το μοναδικό πρόβλημα να είναι η απογοήτευση που ευλόγως δημιουργήθηκε μετά τον αποκλεισμό από τον Μαρόκο στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα ήταν ίσως η απογοήτευση που νιώσαμε στο Μουντιάλ. Πιστεύαμε πως θα αποκλείσουμε το Μαρόκο και στη συνέχεια θα συνεχίσουμε στα ημιτελικά, φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε για την διαχείριση των σούπερ-σταρ:

«Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο τα πάντα κρίνονται από μια στιγμή, από ένα γκολ. Αυτό συνέβη εις βάρος μας στο Κατάρ. Γνωρίζω πως να διαχειριστώ τους σταρς. Τους προσεγγίζω όλους με τον ίδιο τρόπο. Του φέρομαι ακριβώς το ίδιο. Πρώτα είσαι άνθρωπος και μετά ποδοσφαιριστής» ήταν τα λόγια του 68χρονου πολύπειρου προπονητή.

Ο Φερνάντο Σάντος θα κάνει το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Πολωνίας στις 24 Μαρτίου απέναντι στην Τσεχία για τα προκριματικά του Euro 2024.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ