aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Σάλος στην Ισπανία λίγο πριν το Μουντιάλ!

Σάλος στην Ισπανία λίγο πριν το Μουντιάλ!

«Πόλεμος» ξέσπασε στην Ισπανία. Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Χουλέν Λοπετέγκι από τη Ρεάλ Μαδρίτης έπεσε σαν… βόμβα, δημιουργώντας αργά χθες το βράδυ φήμες για την άμεση αποχώρηση του προπονητή από την εθνική ομάδα, πριν από την αναμέτρηση με την Πορτογαλία, προγραμματισμένη για την Παρασκευή (21:00) στο Σότσι!

Όπως αναφέρουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Onda Cero, Cadena Ser και Cadena Cope, αλλά και οι ιστοσελίδες των αθλητικών εφημερίδων, ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπάλιες, σκέπτεται να απομακρύνει τον Λοπετέγκι, πριν από την πρεμιέρα της Roja στο Μουντιάλ.

Διαβάστε επίσης: Αουγκεντάλερ: «Η Γερμανία έχει τα φόντα για τον τίτλο!»

Η Marca ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ενημερώθηκε σχετικά, μέσω τηλεφώνου, από Χουλέν Λοπετέγκι, μόλις πέντε λεπτά πριν από την επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ετσι φαίνεται ότι το μέλλον του κρέμεται πλέον από μία κλωστή από ένα νήμα. Ο Ρουμπιάλες αισθάνεται προδομένος από τον προπονητή και όπως σημειώνουν οι Ισπανοί, ο θυμός του με την πάροδο των ωρών αυξάνεται.

Κατά την άφιξή του στο Κρασνοντάρ, σκέφτηκε ν ανακοινώσει την απόλυσή του, αλλά ορισμένα μέλη της Ομοσπονδίας προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον «τραυματισμένο» πρόεδρο.

Διαβάστε επίσης: Φαβορί ο Μίτσελ για αντί-Λοπετέγκι στην εθνική Ισπανίας

«Θα πάρουμε την απόφαση που ταιριάζει καλύτερα στην εθνική. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε ακόμα. Θα κάνουμε ότι πρέπει με υπευθυνότητα», είπε χαρακτηριστικά, που καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που δεν μπορούσε να φανταστεί όταν εξελέγη πρόεδρος της RFEF στις 17 Μαΐου. Πέντε ημέρες αργότερα ανακοίνωνε την συμφωνία ανανέωσης με τον Λοπετέγκι έως το 2020.

Στην κορυφή των υποψηφίων εμφανίζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ. Δεν έχει συμβόλαιο με καμία ομάδα, ενώ ήταν έτοιμος να διαδεχθεί τον Ντελ Μπόσκε μετά το Euro 2016.

Επίσης ο Ράφα Μπενίτεθ ανέκαθεν κατέστησε σαφές ότι η επιλογή είναι μια πόρτα που θα ήθελε να ανοίξει, αλλά έχει συμβόλαιο με τη Νιούκαστλ και μπορεί να φύγει με αντάλλαγμα 6 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ