aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Ρονάλντο, Ντιέγκο Κόστα ή Ανσαριφάντ στους «16»; Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Ρονάλντο, Ντιέγκο Κόστα ή Ανσαριφάντ στους «16»; Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων, όπου θα γίνει το τελικό ξεκαθάρισμα με τις ομάδες που θα συνεχίσουν στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει πάνω από 330 αγορές για κάθε παιχνίδι για να πάτε και σήμερα ταμείο!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Και, όπως πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις και στα μεγάλα παιχνίδια (στον δεύτερο όμιλο στο παιχνίδι Ιράν-Πορτογαλία), 0% γκανιότα!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Στον δεύτερο όμιλο τρεις ομάδες διεκδικούν τα δύο εισιτήρια, αφού η Ισπανία και η Πορτογαλία ισοβαθμούν στους 4 βαθμούς, ενώ στο κόλπο είναι και το Ιράν, το οποίο έχει 3 πόντους. Η Ισπανία είναι τώρα πρώτη γιατί ισοβαθμεί με την Πορτογαλία και στα έξι πρώτα κριτήρια ισοβαθμίας και διαφοροποιούνται στο έβδομο, όπου έχει μία κάρτα λιγότερη.

Το κρίσιμο ματς του ομίλου είναι το Ιράν-Πορτογαλία. Το Ιράν προκρίνεται με νίκη, η Πορτογαλία με ισοπαλία, αλλά θα ψάξει το τρίποντο για την πρωτιά. Η νίκη του Ιράν δίνει 6.35, η ισοπαλία 3.90 και η νίκη της Πορτογαλίας 1.70. Το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.35 και το under 1.5 γκολ δίνει 2.70! Στο 2.30 το GG! Ποιος θα βάλει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης; Στο 3.25 ο Ρονάλντο, στο 5.50 ο Αντρέ Σίλβα, στο 11.00 ο Ταρέμι, στο 12.00 ο Ανσαριφάντ. Βλέπετε 2 ή περισσότερα γκολ του Ρονάλντο; Απόδοση 5.60! Βλέπετε χατ-τρικ του Πορτογάλου σταρ; Ποντάρετε στο 21.00! Γκολ του Κουαρέσμα και νίκη της Πορτογαλίας δίνει 4.60. Γκολ του Χατζισαφί και νίκη του Ιράν δίνει 34.00. Αν βλέπετε αυτογκόλ στο ματς, η απόδοση είναι 12.00.

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις για το παιχνίδι εδώ.

Η Ισπανία παίζει με το αποκλεισμένο Μαρόκο. Χρειάζεται ένα βαθμό για να περάσει, αλλά θα ψάξει τη νίκη για την πρωτιά. Στο 1.36 η νίκη της, στο 5.20 η ισοπαλία και στο 9.00 η νίκη του Μαρόκο. Στο 2.20 το GG! Νίκη της Ισπανίας και στα δύο ημίχρονα δίνει 2.95. Νίκη του Μαρόκο σε οποιοδήποτε ημίχρονο δίνει 4.20. Γκολ της Ισπανίας και στα δύο ημίχρονα έχει απόδοση 2.15. Σε ποιο ημίχρονο θα βάλει περισσότερα γκολ η Ισπανία; Στο πρώτο 3.15, στο δεύτερο 2.15. Θα βάλει ο Ντιέγκο Κόστα το πρώτο γκολ του ματς; Απόδοση 4.25!

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις για το παιχνίδι εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ επιλογές που προσφέρει η Stoiximan σε όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που θα ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ